Wasadvies/Gebruikadvies sjaals & abayas/kimono’s

Alle BYLIMA sjaals & Abayas/kimono’s zijn gemaakt van natuurlijke, levendige delicate stoffen.  

 

Om je BYLIMA SHAWL & ABAYAS/KIMONO’s zo mooi mogelijk te houden hebben we hieronder een paar tips voor u op een rijtje gezet:

 

✔ Iedere toepassing/detail wordt met de hand geplaatst. Om de sjaals zo mooi mogelijk te houden, raden we u aan geen pinnen of spelden te gebruiken.

✔ Textiel kan altijd kleurstof afgeven tijdens het wassen. De vrijgekomen kleurstof kan zich hechten aan ander wasgoed. Wij adviseren om nieuw gekochte kleding/accessoires altijd de eerste paar keer koud met de hand te wassen, zonder andere kledingstukken.

✔ We adviseren u ook om uw sjaal & abayas/kimono’s met de hand te wassen met een mild reinigingsmiddel en of laten reinigen bij een proffesionele stomerij. 

✔ Hang direct uit om te drogen en daarna zorgvuldig te stomen of indien strijken op een laag temperatuur dan te strijken .

✔ Wij adviseren de zijden sjaals  altijd op een  professioneel manier te reinigen bij de stomerij.

✔ BYLIMA geeft geen garantie op gevallen steentjes of gebruiksschade. Wij adviseren ook een pluizentondeuse te gebruiken voor een langdurige mooie gebruik van de katoenen sjaals. Katoen is een natuurlijk levendig product, wat na het dragen een eigen vorm zal creëren, net zoals Kashmir dat ook is.

✔ Textiel kan altijd kleurstof afgeven tijdens het wassen. De vrijgekomen kleurstof kan zich hechten aan ander wasgoed. Wij adviseren om nieuw gekochte kleding altijd de eerste paar keer koud met de hand te wassen, zonder andere kledingstukken.Dit product kan afgeven!

 

Een sjaal & Abayas/kimono’s zijn immers zorgvuldige items draag de sjaals &Abayas/kimono’s met liefde en zorg, om het zo lang mogelijk mooi te houden.