Retour en omruilbeleid


Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met ons product, dan kan je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Om een artikel terug te sturen of te ruilen verzoeken we je dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te melden door een email te sturen naar info@bylima.nl aanmelden via https://bylima.shipping-portal.com/rp/

Kies je ervoor om je retour op een andere wijze te retourneren dan is BYLIMA niet verantwoordelijk voor aflevering als in een brievenbus retour. Check met de verzender hoe de verzending afgeleverd zal worden. Wij zullen niet verantwoordelijk zijn voor vermissingen van de verzender. 

Uiteraard is via onze retourportal je item retour wel verzekerd, wij adviseren dan ook om hiermee te retourneren!

 

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant, ook als je een item wilt ruilen. Frankeer je vooraf aangemelde retourzending voldoende en vergeet niet je factuurnummer er bij te zetten.

Je kunt retourzendingen sturen naar:
BYLIMA B.V.

het adres wordt automatisch aangegeven hierboven als je de link in klikt voor het aanmelden en retourneren van je pakket.   

Zorg bij het passen dat de artikelen niet vies worden. Uit hygiënische oogpunt kunnen we geen bevuilde artikelen terugnemen. Wij verzoeken je tijdens het passen van de  burkini je eigen slip eronder aan te houden.

 

Je zending dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

✔Het artikel dient ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, inclusief alle aangehechte labels in de originele verpakking geretourneerd te worden.

✔Indien van toepassing dient de hygiënestrip nog aanwezig te zijn.

✔Het artikel mag geen draagsporen zoals parfum, rook- of kooklucht, bevatten.

✔Retourzendingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn. Buiten deze termijn kan de retourzending geweigerd worden.

 

Artikelen die niet aan deze voorwaarden voldoen, worden niet geaccepteerd. BYLIMA behoudt het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook wanneer de artikelen verkeerd zijn behandeld. Voor uitgebreide wasinstructies lees onze wasadviezen.