Verzenden & bezorgen

BINNEN 24 UUR VERZONDEN

Op werkdagen worden de bestellingen die door de brievenbus passen en die voor 15:00 zijn betaald en afgerond, diezelfde dag verzonden. Bij elk product staat aangegevene of het momenteel op voorraad is. Indien de daadwerkelijke voorraad afwijkt van de op de website aangegeven voorraad, zullen wij contact met u opnemen. We zullen dan kijken naar een gepaste oplossing.

WEEKEND EN FEESTDAGEN

Alle bestellingen worden verstuurd door PostNL. Op zaterdag en zondag worden er geen pakketten gesorteerd. Dit betekent dat als u een bestelling plaatst die door de brievenbus past op vrijdag na 15:00 uur deze op dinsdag bij u aangeboden zal worden.

TRACK & TRACE

Al onze paketten worden met Track & Trace code verstuurd. Middels de Track & Trace code kunt u zien waar het pakket zich op dit moment bevindt en wat het verwachte moment is dat uw pakket zal worden aangeboden.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

De verzendkosten voor bestellingen buiten Nederland bedragen voor binnen Europa 14,95 en voor de rest van de wereld 44,95.

NIET ONTVANGEN PAKKETEN 

Een melding van een pakket die niet ontvangen is dient binnen 7 dagen aan ons kenbaar gemaakt te worden via de mail. Anders kunnen wij helaas geen onderzoek meer starten via het verzendbedrijf.